Laptisor de matca Efectul laptisorului asupre memoriei

Laptisorul de matca si efectele sale asupra memoriei

Laptisorul de matcaUitarea, problemele de memorie si pierderea capacitatii de concentrare sunt primele semne ale imbatranirii, semne care apar uneori prea devreme la unele persoane. Pastrarea prospetimii memoriei este in stransa dependenta cu obiceiurile alimentare.
Este recomandata o alimentatie cat mai variata, cat mai bogata in legume si fructe, dar si in carne de peste, despre care se stie ca are un continut ridicat de fosfor. Scaderea capacitatii de memorare este inevitabila odata cu inaintarea in varsta. Acest proces are doua cauze principale, una fiziologica si una biologica.

Trebuie precizat ca spre deosebire de restul celulelor din organism, care au capacitatea de a se regenera permanent, celulele nervoase din creier nu au capacitatea de regenerare. Odata cu inaintarea in varsta celulele nervoase ale creierului se uzeaza si isi reduc numarul, din aceasta cauza scade capacitatea de memorare.

La nastere creierul uman are aproximativ 100 de miliarde de celule nervoase, numarul acestora incepand sa scada treptat odata cu sfarsitul perioadei pubertatii. Prin asta putem intelege ca omul are cele mai bune capacitati mentale in perioada adolescentei. Dupa varsta de 60 de ani celulele nervoase ale creierului dispar cu viteza tot mai mare. Acest fapt este certificat de catre medicii patologi care fac deseori autopsii si care au constatat ca greutatea creierului unui tanar de 20 de ani este de aproximativ 1,5 kilograme, pe cand a unui om in varsta de peste 70 de ani este de doar 1,5 kilograme.

Distrugerea celulelor nervoase ale creierului poate fi incetinita prin consumarea laptisorului de matca. Odata cu inaintarea in varsta sunt indicate curele cu laptisor de matca de mai multe ori in cursul unui an, cure ce au efect pozitiv nu numai asupra creierului ci si asupra intregului organism in general.
Omenii de stiinta au demonstrat ca laptisorul de matca folosit ca supliment alimentar, nu numai ca stimuleaza activitatea creierului in general, dar are efecte pozitive si asupra centrului vorbirii, asupra centrilor de coordonare a miscarii, influenteaza gandirea limpede, rapida si logica si potenteaza vazul si auzul.

Laptisorul de matca este foarte util in multe afectiuni psihice precum oboseala mentala, epuizare nervoasa, anxietate, iritabilitate, dezechilibre emotionale, insomnie, stres, stare generala proasta etc, contribuind la ameliorarea sau vindecarea acestora. Toate acestea ne pot atrage atentia asupra motivelor pentru care este indicat sa folosim laptisorul de matca chiar si incepand din tinerete.

Aici merita sa continuati:

Efectele curativePrezentarea numeroaselor posibilități de vindecare cu ajutorul lăptișorului de matcă.Laptisor de matca preturiGramaje si preturi Aici gasiti gramajele la care puteti cumpara laptisor de matca

 

 

 

Pret

Dand click aici puteti comanda laptisor Laptisor de matca pur, nu contine aditivi sau conservanti. Societate autorizata ANSVSA.
Varianta bio este certificata de catre unitatile de certificare Europene abilitate.
Telefon: +40 743 981 963