Laptisor de matca Valoare laptisorului • Laptisorul de matca pur

De ce este atat de valoros laptisorul de matca?

Laptisorul de matca crudDoi medici Egipteni  Dr. Abdelhafiz si J. Muhamad in 2008 au publicat rezultatele cercetarilor efectuate pe 99 de persoane. Au produs un amestec de laptisor de matca in raport de 1:2  din care 5g cu ajutorul unei lingurite a fost introdus in  vaginul femeilor din prima echipa inaintea actului sexual.

La cea de a doua echipa s-a folosit metoda de inseminare artificiala intravaginala. Surprinzator fertilizarea a fost cu 8.1% mai mare la prima echipa care a folosit amestecul cu miere si laptisor de matca.

Deci nu este de mirare ca in antichitate imparatii din China au atribuit laptisorului numele de elixirul tineretii si longevitatii iar preotii faraonilor Egipteni foloseau laptisorul de matca ca si panaceu pentru vindecarea bolilor.  

Laptisorul de matca un cocktail de vitamine

Laptisor de matca crudCa si in cazul altor suplimente nu trebuie sa uitam ca eficienta laptisorului de matca este determinata de mai multi factori . Calitatea acesteia poate fi influentata de locul unde a fost recoltat, cand a fost recoltat, de asemenea poate fi influentat de calitatile biologice ale albinelor. Mai jos va descriem cateva caracteristici de baza.

Laptisorul de matca contine in proportie de 66% apa, iar in procent de 15% glucide, maltoza, fructoza, zaharoza etc. Mai contine in proportie de 13% prolina (derivat din azot) care formeaza aminoacizi foarte importanti organismului nostru. Restul, de aproximativ 5% il reprezinta lipidele.

Pe langa acestea, mai gasim o multime de vitamine in special din grupul de vitamine B. Laptisorul de matca este substanta cea mai bogata in vitamina B5. Aceasta vitamina face posibil metabolismul celulelor din sistemul muscular, ficat, rinichi, creier. Contine in cantitati mari minerale si oligoelemente, cupru, calciu, fosfor, fier, azot,  siliciu, sulf. Ultimele avand un rol foarte important in procesul de metabolism.

In final si cateva elemente care se regasesc in cantitate mai mica in laptisor dar de o mare importanta cum ar fi componentele antibacteriene si antibiotice sau substantele necesare dezvoltarii organismului.
Calitatile si componentele deosebite ale laptisorului de matca se studiaza si in momentul de fata.

Cercetatorii rusi au descoperit recent ca laptisorul de matca contine acid ribonucleic-ARN si acid dezoxiribonucleic- ADN care joaca un rol important in structura celulei umane.

Efectele terapeutice ale laptisorului de matca

Laptisor de matca crudDesi aminoacizii, vitaminele si oligoelementele nu se regasesc in cantitate semnificativa in laptisorul de matca ele sunt foarte importante datorita calitatii lor. Pe langa efectul antibacterian si antiinflamator studiile clinice demonstreaza ca laptisorul de matca are inca multe caracteristici benefice.

In primul rand inbunatateste metabolismul celulelor si starea generala a organismului, este generator de energie. Multumita efectului exercitat asupra glandei pituitare si glandei suprarenale, ne ajuta sa scapam de starile depresive, de epuizare, de oboseala fizica si psihica.

In cazul lipsei poftei de mancare, anemii, in perioada de convalescenta postoperatorie sau in cazul diferitelor boli ajuta la cresterea in greutate,reface puterea si vitalitatea organismului. Incetineste imbatranirea organismului si a pielii.

Laptisorul de matca un puternic cardiotonic (intareste muschii) dilata vasele capilare, si scade presiunea in artere. Laptisorul de matca protejeaza ficatul si experimentele arata ca trateaza cu succes ulcere duodenale.

In rezumat putem spune ca laptisorul de matca este un excelent stimulator, ne face mai puternici si echilibrati, ne asigura o stare de bine si este un puternic vitalizant in cazul problemelor sistemului nervos.

Recomandat in cazul anemiei, impotentei, imbatranirea organelor si a pielii, depresiilor, impotriva epuizarii fizice si mentale. Recomandat si in timpul sarcinii deoarece protejeaza ficatul, regleaza functiile intestinale, echilibreaza sistemul nervos iar componentele biochimice regleaza contractiile.

Aici merita sa continuati:

Informatii despre laptisorInformatii generale in acelas timp interesante despre laptisorul de matca.Laptisor de matca pretVreau sa vad gramajelePe aceasta pagina va prezentam gramajele la care puteti cumpara laptisor.

Laptisorul de matca pret

Dand click aici puteti comanda laptisor Laptisor de matca pur, nu contine aditivi sau conservanti. Societate autorizata ANSVSA.
Varianta bio este certificata de catre unitatile de certificare Europene abilitate.
Telefon: +40 743 981 963