Laptisor de matca Laptisorul si somnul • Laptisorul elimina insomnia

Laptisorul de matca - Remediu pentru insomnie

Persoanele care consuma laptisor de matca, odata cu trecerea timpului dorm din ce in ce mai bine, mai linistit. Explicatia consta in faptul ca nenumaratele substante active ale laptisorului de matca ajuta la normalizarea functionarii creierului.
Una din aceste substante este serotonina, care ajuta la reglarea proceselor la nivelul sistemului nervos central.

Din pacate in zilele noastre, din cauza alimentatiei proaste si a consumarii de alimente tratate cu diferite substante chimice, organismul nu mai primeste substantele nutritive de calitate de care are nevoie, fapt care afecteaza starea generala de confort psihic.

Problemele legate de somn apar sub mai multe forme: tresariri bruste in somn, cosmaruri, somn agitat, trecerea dificila la starea de somn, trezirea foarte devreme, somn neodihnitor etc. O persoana care nu doarme noaptea in cursul zilei este obosita, agitata, iritabila si are probleme de concentrare.

Pe masura ce trecem de varsta de 50 de ani organismul are nevoie sa ii suplimentam substantele nutritive, sa completam necesarul zilnic, mai ales pentru ca de la aceasta varsta secretia de serotonina scade considerabil. De-a lungul cercetarilor s-a demonstrat ca lipsa de serotonina are efect direct asupra calitatii somnului. In randul persoanelor in varsta, de doua ori mai multe femei sufera de insomnie decat barbatii. Foarte multi folosesc somnifere si calmante care insa au doar efect temporar asupra acestor probleme.

Laptisorul de matca sub forma suplimentelor nutritive ajuta in schimb la restabilirea echilibrului mental, deci ajuta si la un somn de noapte linistit si odihnitor. Laptisorul de matca e un supliment nutritiv natural care nu are nici un fel de efecte secundare, nu interactioneaza cu substantele chimice din medicamentele clasice, are o compozitie ideala si nu are nici un fel de contraindicatii.
Laptisorul de matca poate fi consumat de catre copii si tineri, femei insarcinate si oameni de varsta medie sau inaintata.

Aici merita sa continuati:

Efectele curativePrezentarea numeroaselor posibilități de vindecare cu ajutorul lăptișorului de matcă.Laptisor de matca preturiGramaje si preturi Aici gasiti gramajele la care puteti cumpara laptisor de matca

Laptisor de matca pret

 

Dand click aici puteti comanda laptisor Laptisor de matca pur, nu contine aditivi sau conservanti. Societate autorizata ANSVSA.
Varianta bio este certificata de catre unitatile de certificare Europene abilitate.
Telefon: +40 743 981 963