Laptisorul de matca 7 Lucruri importante pentru cei ce consuma laptisor de matca

7+1 Lucruri importante pentru cei ce consuma
laptisor de matca

Indicatiile de mai jos trebuie respectate neaparat inainte si in timpul consumului laptisorului de matca.

Laptisorul de matca se va tine obligatoriu in frigider la 0-5 grade celsius. Doar in acest fel laptisorul de matca isi va pastra calitatile pe o perioada de 2 ani.

Laptisorul de matca nu are voie sa intre in contact cu metale.
De acea se vor utiliza linguri de plastic sau lemn. Metalele deterioreaza proprietatile laptisorului de matca provocand oxidarea acestuia.

Laptisorul de matca nu se inghite ci se tine sub limba aprox. 2-3 minute pana cand acesta este absorbit. In acest fel organismul absoarbe toate substantele active din laptisor.

Nu se maninca 30 de minute inainte si dupa administrarea laptisorului de matca, pentru ca acesta sa nu intre in contact cu alte elemente care ar putea altera calitatile laptisorului.

Laptisorul de matca nu are un gust placut, daca simtiti un gust placut sau dulce inseamna ca ati fost pacaliti. Laptisorul are un gust usor astrigent, acrisor.

Laptisorul de matca nu este daunator in doze mai mari. Laptisorul de matca stimuleaza alte substante nutritive, medicamente marind eficienta acestora. In cazul afectiunilor gastrice acesta se va consuma in amestec cu miere.

Laptisorul de matca purLaptisorul de matca are cea mai mare eficienta.
Multi insa amesteca laptisorul cu alcool acesta scazandu-i eficienta.

+ 1Laptisorul de matca nu numai ca trebuie tinut in frigider la rece, se va feri si de lumina si umiditate. De aceea se recomanda pastrarea lui intr-un frigider la intuneric iar capacul se va inchide cu mare atentie dupa fiecare consum.

Aici merita sa continuati:

Masti cu laptisor de matca:Masti de infrumusetare al tenului cu laptisor de matca, retete unicat pentru doamne si domni.Laptisor de matca preturiGramaje si preturi Aici gasiti gramajele la care puteti cumpara laptisor de matca

Laptisorul de matca crud

Preturi

Dand click aici puteti comanda laptisor Laptisor de matca pur, nu contine aditivi sau conservanti. Societate autorizata ANSVSA.
Varianta bio este certificata de catre unitatile de certificare Europene abilitate.
Telefon: +40 743 981 963